POP/IMAP-sähköpostiohjelmien asetukset Talonetti asiakkaille

Alla on POP/IMAP-sähköpostiohjelmiin tarvittavat yleiset asetukset. Tarkemmat ohjeet asetusten laittamiseksi löydät käyttämäsi ohjelman ohjeista.

• Saapuvan postin palvelin (POP3): posti.talonetti.fi
    • suojaamaton yhteys: portti 110
    • suojattu (SSL) yhteys: portti 995
  • Saapuvan postin palvelin (IMAP): posti.talonetti.fi
    • suojaamaton yhteys: portti 143
    • suojattu (SSL) yhteys: portti 993
  • Lähtevän postin palvelin (SMTP): posti.talonetti.fi
    • suojaamaton yhteys: portti 25
    • suojattu (TLS) yhteys: portti 25

Sähköpostin käyttäminen webmailill

Talonetin selaimella käytettävä sähköposti löytyy osoitteesta https://webmail.netplaza.fi.

Käyttäjätunnuksena käytetään koko sähköpostiosoitetta (etunimi.sukunimi@posti.talonetti.fi). Salasana on sinulle ilmoitettu sähköpostin salasana. Suosittelemme vaihtamaan salasanan ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Salasanan vaihtamisen voi tehdä esimerkiksi selainpostiohjelmalla.

Käyttäjä-/IP-osoitekohtainen rajoitin lähtevän postin palvelimilla

Sähköpostipalvelimillamme on käytössä käyttäjä-/IP-osoitekohtainen rajoitin, joka estää yli 100 sähköpostin lähettämisen tunnin sisään. Rajaa voidaan muuttaa ottamalla yhteyttä asiakastukeen.